Reacties

Wij horen heel graag wat jullie van het plan Willemina Wereld vinden, dus geven we hier ruimte voor reacties.

Het is mooi om conversatie te hebben, ga het gesprek met ons en elkaar aan,
deel je gedachten in het venster hieronder!

Advertenties

6 thoughts on “Reacties

  1. Hallo … een opmerking … scholen doen veel voor leerlingen met een achterstand , maar de leerlingen die hoger scoren dan normaal vallen zon beetje tussen wal en schip er zijn scholen die wel aandacht besteden aan deze kinder , zoals plusklassen of in Zevenaar de leonardo school voor hoger begaafde kinder … maar dat is niet acht naast de deur … is het misschien iets voor jullie om daar eens overna te denken ,

    Gr, Martin

    • Beste Martin, dank voor je opmerking. Inderdaad, hoogbegaafde kinderen vallen soms ook buiten de boot. Wij zijn geen onderwijsinstelling, maar willen ruimte bieden aan ieders talent. Heb jij ideeën waarmee we deze kinderen tegemoet kunnen komen?

    • Dank je wel Koen! Een nieuw begrip…dat klinkt goed.Wij denken ook in die richting, nieuwe tijden, nieuwe manieren, nieuwe begrippen, daarin liggen mooie kansen verscholen. (en soms heb je daar wat “vertrouwds” en “stevigs” bij nodig, zoals dit fijne gebouw in ons geval)

  2. Dames en de vele handen die jullie nu al behulpzaam zijn: heel veel geluk en succes. Een mooi plan voor de omgeving! Er is al veel en hard gewrkt door jullie, mijn complimenten. Het is jullie gegund dat het gaat lopen!

    • Jolanda, wat een mooie woorden voor ons en inderdaad, beslist ook voor de vele anderen die meedenken en doen, bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s