Wat en voor Wie?

Wat willen we gaan doen bij Willemina Wereld?

We zijn op dit moment (mei 2013) bezig met het invullen van een weekrooster.
We willen een breed scala aan maatschappelijke, creatieve, kunstzinnige, inspirerende, en andersoortige activiteiten aanbieden.

Je kunt denken aan;
Binnen: workshops en lessen kunstzinnig – creatief – technisch – culinair – muzikaal – theatraal.
Projectmatige activiteiten waarbij van begin tot eind iets opgezet gaat worden. Inloopmomenten voor diverse doelgroepen en doeleinden.
Inspiratiecafe’s en lezingen. Een `repaircafe` waar je je kapotte spullen voor een prikkie kunt laten repareren, of zelf naartoe gaat om die van anderen te repareren.
Buiten: helpen bij aanleg en onderhouden van onze moestuin; we koken hieruit in Willemina’s Keuken (kantine). Helpen bij aanleg van een kleurrijke pluktuin, en een natuurlijke klim- en klauterplek voor de kinderen.
Workshops bouw – techniek – architectuur.

en nog meer in de maak…!

Een dag bij Willemina … ziet er nooit hetzelfde uit, terwijl je je er juist wel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Bij Willemina voelt het leven fijn, je wordt gezien en telt mee, je kunt er leuke dingen doen, jezelf nuttig maken en genieten. Bij Willemina zorgen we met z´n allen voor die sfeer en omgeving, dus lever je een bijdrage en mag je die ook van anderen verwachten, dat geeft een stevige basis.

Voor ondernemers /  ZZP-ers:
We bieden een originele en goed voorziene co-werkplek voor ZZP-ers, een eigen lokaal als bedrijfslocatie, workshoplokalen, netwerkbijeenkomsten, workshops, teambuilding, verdiepingssessies, congressen. Binnen Willemina kom je steeds weer nieuwe mensen tegen naast ook bekende en vertrouwde gezichten. Zien en gezien worden zal leiden tot spannende kruisbestuivingen, tot inspirerende ontmoetingen, tot nieuwe klanten en opdrachtgevers. Mail ons voor meer info!

Wat zou jij graag komen doen, of heb je een aanvulling op de genoemde activiteiten?
Schrijf het onderaan deze pagina of stuur ons een mail, we horen graag van je!

Een aantal kinderen heeft ons al laten zien wat zij graag zouden komen doen!:

Advertenties

4 thoughts on “Wat en voor Wie?

  1. wauw, gaaf initiatief, wordt ik erg enthousiast van. Een natuurlijke speeltuin voor iedereen zou een mooie aanvulling zijn. Lekker klimmen en klauteren en de natuur beleven.

    • Hallo Dorien, wat een mooie enthousiaste reactie, leuk! Die natuurlijke speeltuin past helemaal in het Willemina plaatje en ook daar is ruimte voor bij het gebouw, staat dus zeker op de ideeënlijst, dank voor je bijdrage!

    • Hallo familie Vriesen, bedankt voor jullie aanvullingen, staat genoteerd. Hebben jullie wellicht ook iets bij te dragen? En wie heeft er nog meer ideeën en wensen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s